dinsdag 12 juli 2011

Nogmaals naar Karteris in Zwolle...

Vandaag wederom naar Zwolle geweest voor het patroon van de Xenia. Gelukkig hadden ze hem nu wel. Omdat ik nu mijn nichtje niet bij me had, had ik wat meer tijd om eens uitgebreid tussen de stofjes te snuffelen met dit als resultaat!

In totaal 7 stofjes! En het patroon Xenia.


Deze mooie tricot was het laatste van deze stof. Deze hing nog op een pop, ongeveer 1,5 meter. Meestal heb ik voor een jurkje ongeveer 2 meter nodig, maar ik vond hem te mooi om te laten liggen. Wordt dus een T-shirt of een tuniek, zie wel hoever ik kom. De petrol is ook een tricot en wordt een legging.


Van deze bruine wil ik wel een jurk gaan maken en de grijze ook voor een legging. Hoop dat ik er voor mezelf en Wendy 1 uit kan halen.


De roze is een tricot voor Wendy en de andere natuurlijk voor Patrick. Hij was er helemaal blij mee, toen hij hem thuis zag!


Als laatste een heel donkerblauwe stevige stof, waar ik voor mezelf een korte broek van wil maken.
Als extra bij deze buit kreeg ik er ook nog gratis! een rol patroonpapier bij! Da's nooit weg natuurlijk!
Al met al een geslaagd bezoekje aan Zwolle. Nu alles nog zien te verwerken in mooie kledingstukken.Bij Sancho loopt de uitdaging om 7 kledingstukken in 14 dagen te maken, maar ik weet niet of me dat gaat lukken. Ben nu bezig met nogmaals een Elodie voor Wendy. Met een aantal leggings gaat het wel snel, maar ik wil voor Patrick ook 1 of 2 blousjes gaan maken en daar zit natuurlijk wel wat meer werk in...
Wordt zeker een uitdaging dus!


2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeps er ging wat mis.

    Wat een mooie stofjes heb je gekocht maar de lap met de grijze bloemen,dat vindt ik een heel mooi stofje. Helemaal mijn kleurtjes ;)


    Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails