maandag 4 juli 2011

2 dametjes in het nieuw!

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Wendy en haar nichtje Henrieke (3) mochten hun nieuwe jurken aan naar de verjaardag van opa. De jurk van Henrieke moest ik zaterdagmiddag nog afmaken na ons bezoek aan het zwembad. Ik maakte nog een Elodie voor haar. Ik had al eens een Elodie voor haar gemaakt van fleece. Ze is gek op dat jurkje. Het liefst loopt ze er elke dag in. Zodra hij uit de wasmachine komt, wil ze hem al weer aan ;-). Binnenkort gaan ze op vakantie naar Spankje en dan is zo'n fleecejurkje natuurlijk veel te warm. Deze is dus gemaakt van een mooie dunne katoenstof. Wel weer in het groen, want dat past mooi bij het rossige haar.
Toch is dit stofje voor het Hollandse weer vaak wat te koud, dus heb ik er zaterdagmiddag ook nog even snel een knoopvestje bijgemaakt.
Zoals verwacht was ze er onwijs blij mee en ik kreeg ook al de toezegging dat ik haar trouwjurk mocht maken, als ze later groot is. Gelukkig duurt dat nog wel eventjes....

Wendy was ook de dagen al aan het aftellen wanneer ze haar nieuwe feestjurk aanmocht en vertelde trots aan iedereen dat mama deze mooie jurk gemaakt had.
De beide dametjes waren dus erg blij met hun nieuwe kleren. Daar ben k dan weer blij mee.


3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie jurken hebben die dametjes aan!

  Ze zijn er super sjiek me!!Veel complimentjes gevangen zeker??

  Fijne week.

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi, het lijken wel prinsesjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige jurkjes heb je gemaakt.De dametjes zien er heel feestelijk uit.

  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails