dinsdag 13 maart 2012

Ruchesblouse is af!

Uiteindelijk is het gelukt met de ruchesblouse! En net op tijd om hem aan te doen bij mijn eerste dienst als jeugdouderling! Ik had toen nog wel een drukke dag en heb niet eens de tijd genomen om een foto te maken terwijl ik het aan had. Ik heb hem dus de volgende dag gemaakt en het uitgespreid op ons bed. Vandaar dat hij ook wat gekreukeld is...
Het had nog wel wat voeten in de aarde. Vooral om de ruche mooi te krijgen, was nog erg lastig, maar ik ben erg blij met het uiteindelijke resultaat. Hij past me ook erg goed. Dat is ook wel eens afwachten, maar ik moet zeggen dat Knipmode me altijd wel goed past. Ik hoef meestal maar weinig aan te passen. Daar komt ook bij dat dit een patroon was voor langere vrouwen. Ik ben zelf 1.81m, en dat is vooral bij jurkjes en blousjes wel eens een probleem. Nu zijn jurkjes nog wel makkelijk te verlengen, maar bij blousjes is dat toch wel wat lastiger.

Al met al is het een mooie set geworden, die vooral geschikt is voor naar de kerk of naar een feestje. Als dagelijkse set vind ik het niet zo handig.


Wat vinden jullie?


5 opmerkingen:

 1. Hoi, Heel leuk geworden. Die runche lijkt me echt heel veel werk, en net wat je zeg alleen voor net dat vindt ik ook niet handig in de week, heb nog wel eens een bloes aan in de week die al wat ouder is dan zijn ze niet zo stug meer.

  groetjes jennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi ,ziet er goed uit. Ik naai ook veel uit de Knip zit altijd goed nooit problemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice !! You are so good at it :)

  Dear, I am hosting FoxHouse international giveaway currently, where you can win $50 worth of Apparels and Shoes...Would mean a lot...Just click the link below to enter :)

  Enter FoxHouse giveaway and win $50
  ♡ StylishByNature.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi! Heel knap dat je dat allemaal zelf kan!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails