woensdag 22 februari 2012

Patrick al weer 7 jaar!!!

Gisteren is onze Patrick al weer 7 jaar geworden! En dus had ik eindelijk de kans om hem op de foto te zetten met zijn blouse, dis hij al een tijdje heeft. Ik had deze blouse/vest al voor de kerst gemaakt, maar steeds als hij hem aan had, kwam ik er niet aan toe om foto's te maken, dus bij deze.

Het is een mooie voertuigenstof die ik vorig jaar bij Karteris gekocht heb. Patrick vond de stof toen al erg mooi. Hij is gek op auto's, vrachtwagen en trekkers, dus dat kwam mooi uit. Het patroon komt uit een Knippie van vorig jaar, maar ik weet niet meer precies welke. Ik plaats van knoopjes, zit er een rits in, lekker praktisch.

Om in dezelfde stijl te blijven, had hij ook de verkeersbroek aan die ik eerder al maakte. Leuke geschikte combinatie!
hier probeert hij stoer te kijken, maar ja, het is nog vroeg hihi

trakteren op school


7 kaarsjes op de taart
Dan had ik ook mezelf nog getrakteerd met iets heel moois. Ik zag dit op internet voorbij komen en wou het heel graag hebben. En laat het nu net vorige week valentijn zijn (waar we verder nooit wat aan doen, maar het is wel een mooi excuus;-)), dus mocht ik deze mooie oogschaduwpallette met 168(!) kleurtjes uitkiezen!! Geweldig toch! Meestal gebruik voor mezelf bruine en neutrale kleuren, maar om een keer iets speciaals te doen is zo'n doos natuurlijk heel erg geschikt. Er is altijd wel een mooi kleurtje te vinden. En je hoeft dus geen losse oogschaduws meer te kopen, ideaal!

1 opmerking:

  1. Als eerste nog gefeliciteerd met je stoere zoon.
    Zijn vest/shirt is mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails