zaterdag 19 maart 2011

Eerste voorjaarssetje voor Wendy


Voor Wendy heb ik het eerste voorjaarssetje klaar. Het is het rokje wat ik eerder al maakte en de legging en het vestje van de ABC112. Ik ben erg blij met het patroon van ABC. De legging is makkelijk om te maken en dus erg handig (al moet ik hem aan de bovenkant wel iets aanpassen, omdat hij anders te strak zit). En ook het vestje vind ik erg leuk. Ik heb ook nog een versie van dit vestje gezien zonder de roezel onderaan en die zag er ook erg leuk uit.

Ook dit setje is op de groei gemaakt, dus ze kan het hoop ik nog lang doordragen. Voorlopig is het wel een setje voor de zondag, want ze kan haar kleren meestal niet zo lang schoon houden, dus eerst maar voor net.
Ze was er erg blij mee en wilde hem het liefst ook direct aanhouden. Ik heb haar beloofd dat ze het dus morgen aan mag en misschien (als ze het netjes en schoon houdt) ook maandag....

8 opmerkingen:

 1. Heel mooi en zeer stijlvol setje!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig gemaakt, Hennie. Ik kan me voorstellen dat jullie wendy er blij mee is! Tja, kleren schoon houden dat is bij ons ook erg moeilijk! Maar met zulke mooie kleren zal dat toch wel lukken!
  Groet, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik zo naar dit mooie setje kijk, kan het voorjaar wel beginnen hoor, heel mooi gemaakt....aan de foto's te zien is je dochtertje het daar helemaal mee eens. De trots straalt er vanaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is Wendy toch een schatje.Zo mooi als ze haar PRACHTIGE kleding/vestje showt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig dat je de titel van mijn blog herkende uit een nummer van Martin Brand. Ik had de cd net opstaan en vond het zo goed passen bij mijn stemming van die dag dat ik de zin maar even heb geleend.

  Je hebt trouwens een erg leuk setje genaaid!

  Groetjes Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet zeker dat die 100 volgers gaan komen, want je hebt een hartstikke leuke blog!

  Fijne dag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleren voor je dochter...
  Ze kan trots zijn op haar mama!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi setje is het geworden.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails