woensdag 2 maart 2011

Buit stoffenspektakel in Zwolle


Vandaag naar het stoffenspektakel in Zwolle geweest. Ik ben vooral gaan kijken voor lekker zomerspul. Ik ben goed geslaagd, maar toen ik huis kwam, zag ik dat ik wel aardig wat wit had meegenomen....Ach ja, dat komt altijd wel van pas in de zomer! Het zijn wel verschillende soorten, tricot, stretchkatoen en gewoon katoen. Daarnaast ook wat zwart en een mooie donkere spijkerstof (foto links en rechtsonder). Ik heb ook een patroontje gekocht. Het patroon ABC 112. Dit vooral om de legging en het vestje, maar het jurkje wil ik natuurlijk ook proberen. Daarbij 3 mooie vrolijke stofjes voor Wendy (foto linksboven). Voor mezelf ook nog 2 stofjes voor zomerjurkjes (foto rechtsboven).
Al met al een mooie en geslaagde dag gehad in Zwolle! Vanavond direct aan de slag gegaan om patroontjes uit te tekenen. De resultaten volgen nog!

3 opmerkingen:

 1. Lots of work ahead I see. Can't wait to see the results!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, weet jij wat je kunt gaan doen.
  Ben heel benieuwd naar je creaties.
  Mooie achtergrond heb je gemaakt!Lijkt heel gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik word altijd wat jaloers bij het zien van al die leuke stofjes en vooral de creaties daarvan. Ik kan niet echt (of eigenlijk echt niet ;-) naaien en vindt het echt knap wat jij ermee kunt.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails