dinsdag 10 augustus 2010

Sleutelhanger gemaakt en een vraagje!


Mijn zoontje had dit weekend een slot op zijn fiets gekregen, maar dan moet er natuurlijk wel een sleutelhanger aan. Het is een uiltje geworden, hij heeft hem zelf uitgezocht en is er erg trots op!

Voor mijn zoon en dochter heb ik dit weekend ook wat wol gekocht. Paars voor een vestje of bolero voor mijn dochter en petrol voor mijn zoontje, voor een kabeltrui. ik moet de patronen er nog wel bijzoeken

Ik ben ook nog bezig voor een truitje voor Wendy, maar die is bijna af. Zodra die af is komt er natuurlijk een foto.

Verder was ik op de markt weer op zoek naar stof voor mijn kussentjes en nog niet gevonden wat ik zocht. Krijg ik 's middags alle folders binnen, staat er bij het foldertje van de Trekpleister precies het kussentje in de stof die ik wil hebben!
Misschien moet ik er nog wel ritsjes in zetten, maar dat scheelt me toch al weer kussentjes maken!

Dan had ik nog een vraagje aan ieder die dit leest. Ik zie in verschillende blogs van die mooie Elodie-jurkjes voorbijkomen. Maar hoe kom ik aan zo'n patroon? Heeft die in een blad gestaan, of kun je die ergens bestellen. Zou het graag willen weten, want ik vind het super jurkjes en ik denk dat mijn dochter er ook heel erg blij mee zal zijn!

5 opmerkingen:

  1. Hoi Hennie, wat een leuke sleutelhanger heb je gemaakt! Elodie is echt een mooi patroon, he!
    Het is een patroon van Farbenmix www.farbenmix.de , op de website kun je de designvoorbeelden en de foto-handleiding bekijken. Het patroon is verkrijgbaar bij Farbenmix zelf, maar als je het in Nederland wilt kopen kun je o.a. terecht bij naaipatronen.nl of patronenwinkel.nl
    Succes!

    Groetjes, Mariƫtte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die sleutelhanger is echt heel erg mooi geworden. Daar zal hij wel heel blij mee zijn geweest.

    groetjes Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Mariette

    Bedankt Mariette! Ik heb direct even gekeken op de site van Farbenmix. Leuke site, zal ik zeker nog een vaker kijken. Ik heb ook direct een patroon besteld. Bij naaipatronen.nl.
    Ik vind het inderdaad een geweldig patroon en ik had begrepen dat het ook niet zo'n lastig patroon is?
    Ik ben benieuwd! Je ziet hem vanzelf wel verschijnen.
    Groetjes Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Hennie, via Hobbydoos kwam ik op je blog terecht omdat ik heel benieuwd was naar je sleutelhanger. Wat is 'ie leuk zeg! En wat een leuke blog heb je. Ik kom hier zeker nog eens terug.

    Groetjes!
    Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi!

    En leuk dat je volger bent geworden!

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails