woensdag 4 augustus 2010

nog wat 'oud' materiaal


Net jasje van taftzijde, die me eigenlijk te netjes is. Ik wil hem nog een keer maken, maar dan van spijkerstof ofzo

Omslagdoek/poncho voor de wat killere avonden.

Lekkere zomerjas van memorystof

Verder ben ik vandaag eindelijk begonnen aan een zomerjurk voor mijn tante. Had ik haar een tijdje terug al beloofd. Gelukkig is het een soort tuniekmodel, zodat ze hem ook op een broek of legging kan dragen, wel handig met deze wat frissere temperaturen...

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat bovenste jasje, echt heel sjiek. Denk dat hij er inderdaad in spijkerstof ook heel goed uitziet.

    groetjes Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Hennie,

    Leuke dingen heb je gemaakt! En bedankt voor je aardige berichtje op mijn blog. Je vroeg hoe ik zo snel iets af kon hebben. Nou, het gaat ook niet altijd even snel bij mij hoor. Soms wel, zoals in dit geval. Maar ik moet het niet hebben van heel lang achter elkaar ergens aan werken, het gaat altijd stukje bij beetje, en dan gaat het toch vaak sneller dan je denkt. Daarbij heb ik deze vakantie de machines op de eettafel staan, terwijl de kinderen (buiten) spelen kan ik dan lekker aan de slag. Normaal heb ik alles op zolder staan.
    Ik heb ook een vraagje aan jou: in welke straat zit dat stoffenwinkeltje waar je het over had in je eerste blog-post? Ik kom regelmatig in je woonplaats, ben benieuwd, een nieuwe stoffenwinkel in de regio is niet verkeerd :-)
    De markt is wat stof betreft ook niet meer wat het een jaar of tien geleden was (alhoewel nog steeds wel de moeite waard)

    Groetjes, Mariƫtte

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails