maandag 3 juni 2013

Bloemenbroek en vestje uit de Knip

Dit setje komt uit de Knipmode van februari. Het is de bloemenbroek gemaakt van een stretchkatoen van Karteris in Zwolle. Ik had er eerst een proefmodel van gemaakt in een stretchjeans, omdat ik bang was dat hij te smal zou vallen en dat zou ik erg jammer vinden van de stof. Maar dat bleek niet helemaal gegrond. Integendeel zelfs! De proefversie viel al aardig ruim en dus nam ik voor deze versie de naden al wat smaller. Toch vind ik hem nog wel erg ruim en bij deze versie heb ik de binnenbeennaad ook al een cm smaller gestikt. Voor de zomer is het wel een lekkere broek en het combineert mooi met verschillende kleuren.


 Ook dit bikervestje komt uit dezelfde knip. Ik had op het stoffenspektakel een mooi stevige tricot meegenomen voor dit model. Het was ook wat duurder, maar dat vond ik voor zo'n veelzijdig jasje niet erg, omdat je het dan vaker gaat dragen. Maar dat valt best tegen! Ik heb hem nu een paar keer aangehad, maar de stof slijt toch wel erg snel! Vooral op de schuurplekken als de mouwen en zijkanten begint het erg te pillen. De volgende keer toch beter op letten!
Het is wel een fijn jasje om ze ergens overheen te trekken, zeker nu de zomer nog wat op zich laat wachten.

De foto's zijn dit keer genomen door Wendy, dus vandaar niet zo heel scherp...ach, ze doet haar best ;-)

1 opmerking:

  1. Ziet er goed uit!!Jammer van de stof,dat kan gebeuren.Ik probeer meestal de goedkopere soorten stof te kiezen. Dan is het net zo erg als het niet zo lang mooi blijft. Maar ik moet zeggen, het valt reuze mee.
    Uit ervaring weet je meestal toch wel wat je het beste kunt kiezen.

    Vestjes en jasjes zijn ideaal nu he!!

    Groetjes Thea ♥

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails