vrijdag 14 oktober 2011

Verkeersbroek voor Patrick

Voor Patrick maakte ik deze verkeersbroek uit de Ottobre. Ik had hem al een poosje geknipt liggen, maar er kwam wat dingen tussen die voor school gedaan moesten worden. Het is dus even blijven liggen. Oorspronkelijk was het ook een 3/4 broek, maar ik heb er een stukje bij aan gezet, zodat hij hem deze winter lekker veel aan kan. Wat een werk was het om te maken zeg! Het verkeerslicht en de verkeersborden zijn allemaal gemaakt van restjesstoffen. Ik ben al mijn restjes langsgegaan om de juiste kleuren te vinden. Het zijn an ook allemaal verschillende soorten stoffen, tricot, twill, katoen. Ik hoop maar dat het goed blijft. Ik heb er expres rafelrandjes aangelaten, vond ik wel stoer en Patrick was het er helemaal mee eens.
Hij had zijn pyama al aan, maar wilde nog wel even poseren met zijn nieuwe broek aan!
In de zijzakjes passen precies Cars-auto's, zodat het echte parkeervakken worden.
Het was een heel project, maar wel heel leuk om te doen. Toch ben ik blij dat hij nu af is! Op naar het volgende project. Een blousje van voertuigenstof. Pas mooi bij deze broek.

dinsdag 11 oktober 2011

Xenia voor Wendy

Deze is al een poosje af, maar ik had hem nog niet geblogd. De Xenia voor Wendy. Ik wilde er een haltermodelletje van maken, maar kreeg dat net mooi voor elkaar om dat mooi af te biezen. Dus daarom te pandjes kruislings op de rug vastgezet. Ze heeft hem met de laatste mooie dagen nog veel aangehad en hij is groot genoeg om straks in het voorjaar ook nog aan te kunnen.
Nu ben ik bezig met een verkeersbroek voor Patrick uit de Ottobre. Daar komen verkeersborden op uit restje stof, maar wat een werk is dat! Ik ben nu zo ver dat alle applicaties erop zitten, dus nu is het alleen nog in elkaar zetten.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails